Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Keresed a tökéletes ajándékot egy, az életedben lévő különleges 9 éves kislány számára? Legyen szó születésnapról vagy egyéb különleges pillanatról, a tökéletes ajándék kiválasztása igazi kihívás lehet. Különösen, mivel a kilencéves lányok egyedülálló fejlődési szakaszban vannak. Nem azok a kicsi gyerekek már, akik régen voltak, de mégsem igazán tinédzserek. A tökéletes ajándék kiválasztásakor fontos tudni, mi az, ami mosolyra fakasztja, kíváncsivá teszi és mi érdekli őket.

10 Ajándék ötlet 9 éves lányoknak

Mi az a legkülönlegesebb ajándék 9 éves lányoknak? Összeállítottunk egy válogatást 10 ajándékból, amelyeket élvezhet a születésnapján vagy más különleges alkalomkor:

  1. Nagy plüssmaci az általad választott fényképével és/vagy szöveggel
  2. Fürdőköpeny a nevével
  3. Plüss hátizsák a nevével hímezve
  4. Poszter a kedvenc képével
  5. Puzzle a közös képetekkel vagy a kedvenc kisállatával
  6. Könyv, amelyben ő a főszereplő
  7. Plüss sminktáska a nevével
  8. Uzsonnásdoboz és kulacs a képével
  9. Lámpa a nevével gravírozva
  10. Csokoládé szívek egy aranyos fényképpel

Oktató ajándékok 9 éves lányoknak

Ha olyan ajándékot keresel, ami egyszerre szórakoztató és oktató, az oktató játékok lehetnek a tökéletes választás. Szeret kirakózni? Akkor egy tökéletes példa lehet egy 500 darabos puzzle, amivel órákat tölthet el és megdolgoztathatja az agyát. Ha szereti a kihívásokat, mit szólnál egy 1000 vagy 1500 darabos puzzle-höz?

Az olvasást kedvelő lányoknak a könyvek a legjobb ajándékok. Válassz olyan könyvet, ami tökéletesen illeszkedik az érdeklődési köréhez és napokig fogja élvezni az olvasást! Hozzáadhatod a nevét a könyvhöz, hogy személyesebbé tedd. És ha szeret írni, akkor egy noteszt is testreszabhatsz, így írhat saját történeteket vagy használhatja naplóként.

A kreatív lányoknak, akik mindig elfoglaltak a filctollakkal, ceruzákkal és más kreatív eszközökkel, a rajzkészlet a legjobb ajándék. Egy szép rajzfüzettel egészítsd ki, ahol valódi művész lehet.

Függetlenül attól, hogy milyen oktató ajándékot választasz, győződj meg róla, hogy illeszkedik az érdeklődési köréhez. Ez biztosítja, hogy ne csak tanuljanak, hanem élvezzék is!

Vizes palackok

Vizes palackok

Teddy neszeszer

Teddy neszeszer

Fény névvel

Fény névvel

Négyzet alakú praliné

Négyzet alakú praliné

Milyen költségkímélő ajándékok vannak 9 éves lányoknak?

Egy aranyos ajándék megtalálása egy lány számára nehéz lehet, de nem feltétlenül kell a pénztárcádat is megterhelni. Számtalan költségkímélő, ugyanakkor szórakoztató és oktató ajándék létezik. Íme néhány:

  • Egy puha plüss macival mindenki boldoggá tehető. Add hozzá a saját fényképed és ne csak egy puha ajándékot, hanem egy életre szóló emléket is ajándékozz.
  • Az édesszájúaknak a Chupa Chups 19 nyalókából álló csokra a legjobb ajándék. Így napokig élvezheti a nyalókákat!
  • Az ágyához díszítést adhat egy párna a saját fényképeiddel. Ha nem tudsz választani egy fotót, akkor akár kedvenc fényképeidből is készíthetsz kollázst.
  • Épp most kapta meg a saját kulcsait? Akkor azokat ezt feldobhatod egy kulcstartóval a saját fotóival. Így mindig gyorsan megtalálhatja a kulcsait.
  • Mi lehetne még jobb annál is,mint a saját bögréből inni? Semmi, az a legjobb! Add hozzá saját fényképed és/vagy szöveget, hogy egyedivé varázsold. A bögrében tárolhatja az összes ceruzáját is, és ez még egy pluszt is adhat az asztalához!
  • Szereti a sütés- főzést? Kétségtelenül mosolyt csal az arcára egy kötény. Tedd személyessé a konyhatündér saját fényképével!

A legfontosabb az, hogy az ajándék szívből jöjjön. Gondold át, mi teszi boldoggá, nem feltétlenül kell sokba kerülnie. Egy kis kreativitással és tervezéssel remek ajándékot találhatsz, amely mind kedvező árú, mind emlékezetes lesz.

További személyre szabott ajándékok 9 éves lányoknak:

Chupa Chups csokor

Chupa Chups csokor

Bögrék

Bögrék

Csomagolópapír

Csomagolópapír

Puzzle

Puzzle

Csokik és cukorkák

Csokik és cukorkák

Plüssök

Plüssök

Ékszerek

Ékszerek

Blog

Blog