Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Ahogy közeledik az ünnepi időszak, nincs is jobb annál, mint bekuckózni a kanapéra egy meleg takaróval, egy csésze forró csokoládéval, és egy karácsony témájú TV sorozattal, hogy ráhangolódj az ünnepi hangulatra. Készítettünk egy válogatást a karácsonyi TV sorozatokból, amik minden hangulathoz illenek. A tematikus limitált sorozatoktól kezdve a karácsonyi epizódokon át, mindenki talál magának valamit! Szóval készülj fel a díszítésre, a fa kivilágítására és merülj el ezekben a kötelező karácsonyi sorozatokban, amik biztosan ünnepi hangulatba hoznak!

Romantikusoknak: 3 karácsonyi témájú limitált sorozat

Ünnepeld az évszakot a top 3 karácsonyi romantikus sorozatunkkal, ajánljuk minden romantikus számára. Készülj fel szívmelengető történetekre a szeretetről, nevetésről és az ünnep varázsáról, és adj egy kis romantikát az ünnepi szezonhoz!

  • Home for Christmas (2019-2020): Egy norvég romantikus drámasorozat, ahol egy egyedülálló nő keres egy pasit, akit hazavihet karácsonyra, ami szívmelegítő és humoros helyzetekhez vezet.
  • Dash and Lily (2020): Ebben a Netflix eredeti limitált sorozatban két tinédzser üzeneteket vált egy jegyzetfüzetben New York városában karácsony idején, ami egy különleges románchoz vezet.
  • I hate Christmas (2022-2023): Ez a romantikus karácsonyi sorozat a „Home for Christmas” olasz remake-je. Egy egyedülálló nő hazudik arról, hogy van egy pasija, akit hazavihet karácsonyra. Most 24 napja van, hogy találjon egyet!

Karácsonyi különkiadások, amiket egy ültő helyedben nézhetsz meg

Időnként szükséged lehet egy kis inspirációra, és jól esik egy karácsonyi különkiadást nézni anélkül, hogy elköteleznéd magad a teljes sorozat mellett. Itt van egy válogatás szórakoztató lehetőségekből, amiket bármikor nézhetsz, tökéletesek a karácsonyi hangulat megélésére!

  • White Christmas - Black Mirror: Ebben a 2014-es karácsonyi különkiadásban, amiben Jon Hamm szerepel, két férfi egy elszigetelt kabinban találja magát karácsony napján, és izgalmas történeteket mesélnek el a múltjukról.
  • Christmas at Downton Abbey: Először 2012-ben jött ki, ez a szívmelengető epizód a Crawley családra és személyzetükre összpontosít, miközben egy grandiózus karácsonyi ünnepre készülnek.
  • The Simpsons - Simpsons Roasting on an Open Fire: A nosztalgiázóknak, ez az epizód 1989-ből van. Bart Simpson impulzívan tetoválást csináltat szülei beleegyezése nélkül. Amikor Marge elkölti a család ünnepekre félretett pénzét, hogy eltávolítsák a tetoválást, Homer felfedezi, hogy a munkaadója törölte a karácsonyi prémiumokatl.
  • Doctor Who Karácsonyi különleges epizódok: Ha karácsonyi különkiadásokról van szó, a Doctor Who nem ismer lehetetlent! A klasszikus „A Christmas Carol”-tól kezdve a legújabb 2023-as epizódig, ami bemutatja az új doktort.
  • Griffin - Road to the North Pole: Stewie és Brian elindulnak egy útra az Északi-sarkra, hogy találkozzanak a Mikulással. Miközben káosz következik be az úton, Peter és a család többi tagja próbálja megmenteni a karácsonyt otthon.
  • Christmas Trees - Malcolm in the Middle: Hal és a fiúk keresik a tökéletes karácsonyfát, ami egy sor balesethez és kalamajkához vezet.

Karácsonyi epizódok: a legjobb vígjáték különkiadások

Kéne egy kis nevetés az ünnepi időszak alatt? Akkor imádni fogod ezeket a karácsonyi epizódokat:

  • Parks and Recreation: „Karácsonyi botrány” – Leslie és a Városfejlesztési Osztály navigál egy karácsonyi botrányon keresztül, ami felkavarja Pawnee városát.
  • The Office: „Hivatali karácsony” – A Dunder Mifflin megszervezi az éves irodai karácsonyi bulit, tele ajándéozásokkal és meglepetésekkel.
  • Community: „Abed's Uncontrollable Christmas” – Ebben a különleges animált epizódban Abed egy stop-motion karácsonyi utazást él át a tanulmányi csoportjával.
  • Scrubs: „My Own Personal Jesus” – Karácsony van, és senki sem érzi úgy, hogy ünnepelne, kivéve Turkot.
  • Superstore: „Christmas Eve” – Amy próbálja megmutatni kalandos oldalát, és egy unalmas karácsonyestet a Cloud 9-ban ünnepi kalanddá alakít.
  • Ted Lasso: „Carol of the bells” – Ted csatlakozik Rebeccához és az ő különleges karácsonyi hagyományához.
  • Friends: „A Karácsonyi Tatu” – Ross próbálja tanítani fiát a Karácsonyi Tatura.
  • New Girl: „LAXmas” – Jess és lakótársai átnavigálnak a repülőtéri káoszon és váratlan ünnepi kalandokon.
  • Modern Family: „Express Christmas” – A család próbál egy utolsó pillanatban összerakott karácsonyi ünnepséget lebonyolítani, mivel nem lesznek együtt az ünnepekre.

Karácsonyi TV műsorok: főző- és sütiversenyek

Valóban ünnep az ünnep finom ételek és sütemények nélkül? Lépj be az ünnepi hangulatba a legszórakoztatóbb karácsonyi főzőversenyekkel!

  • The Great British Bake Off - Festive specials: Ebben az ünnepi különkiadásban a versenyzők az ínycsiklandó karácsonyi finomságokat készítik el.
  • Sugar Rush Christmas: Ünnepi torták és desszertek, nézd, ahogy a versenyzők egy csipetnyi varázslatot hoznak az évszakba.
  • Nailed it! Holiday: Amatőr pékek próbálnak meg összerakni bonyolult ünnepi édességeket.
  • Holiday Gingerbread Showdown: Nézd meg, ahogy ügyes pékek mézeskalács mesterműveket készítenek, hogy lenyűgözzék a zsűrit.
  • The Great American Baking Show - Celebrity Holiday: Éld át az évszak varázsát, miközben hírességek lépnek be a sütisátorba a The Great American Baking Show keretében.

Készülj fel az ünnepi időszakra ezekkel a dolgokkal:

Fleece takaró

Fleece takaró

Gyertyák

Gyertyák

Bögrék

Bögrék

Adventi naptárak 2024

Adventi naptárak 2024