Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egy olyan világban, amely tele van tömeggyártott termékekkel, valami különleges van abban, ha valaki egy szeretettel és gondoskodással készített ajándékot kap. A házi készítésű ajándékok nemcsak a kreativitásodat mutatják be, hanem azt is, hogy gondoskodást fektettél az ajándékba. Plusz előny, hogy pénzt is spórolhatsz, miközben egyedi ajándékot adhatsz azoknak, akiket szeretsz. Összeállítottunk egy listát 15 Csináld Magad karácsonyi ajándékötlettel. Fedezd fel a képességeidet, és kezdd el készíteni a legjobb ünnepi ajándékokat szeretteid számára.

Egyszerű házi készítésű karácsonyi ajándékok kezdőknek

A kreativitás és a Csináld Magad feladatok nem az erősségeid? Akkor ez a lista tökéletes számodra: egyszerű házi készítésű karácsonyi ajándékok, amelyeket kifejezetten kezdőknek válogattunk össze.

Egyedi fényképalbum

Egy egyedi fényképalbum szívhez szóló módja az emlékek megőrzésének. Kinyomtathatod a különleges jelentéssel bíró fotókat, feliratokat adhatsz hozzájuk, és díszítheted az oldalakat matricákkal, szalagokkal vagy más dekorációkkal. Ha nem érzed magad elég magabiztosnak, hogy saját magad készítsd el, gondolkozhatsz azon is, hogy olcsón kinyomtattasd.

Kézzel készített üdvözlőlapok

A kézzel készített üdvözlőlap egyszerű, mégis figyelmes módja annak, hogy kifejezd ünnepi jókívánságaidat. Minden egyes lapot magad készíthetsz el, így a dizájn és az üzenet is személyre szabható. Legyen szó papírról, filctollakról, matricákról vagy pecsétekről, ezek a személyre szabott kártyák különleges hangulatot adnak karácsonyi üdvözleteidnek.

Házi készítésű sütemények

Készíthetsz különféle süteményeket, a klasszikus csokis keksztől a mézeskalácsig, és díszdobozokba vagy -tálakba csomagolhatod őket. Tipp: használd ugyanazt az alapreceptet minden süteményhez, oszd fel a tésztát, és adj hozzá különféle ízesítéseket (csokidarabok, mazsola, fűszerek, citrom- vagy narancshéj, csokikrém, lekvár…).

Szükséged van egy gyors és egyszerű receptre? Íme:

Hozzávalók:

  • 500g fehér liszt
  • 250g fehér cukor
  • 250g sótlan vaj
  • 8g sütőpor
  • 2 tojássárgája + 1 tojás
  • Vanília kivonat vagy vaníliapor

Keverd össze alaposan az összes hozzávalót, kivéve a lisztet. Ha jól összeállt, add hozzá a lisztet. Tedd a tésztát a hűtőbe, és pihentesd legalább 30 percig. Most már mindenféle édességet készíthetsz, amit csak el tudsz képzelni!

Házi készítésű forrócsoki keverék

Egy üveg házi készítésű forrócsoki keverék meghitt és megnyugtató ajándék, amely tökéletes a téli szezonra. Rétegezd a kakaóport, a cukrot és a mini mályvacukrokat egy üvegbe, és mellékelhetsz egy címkét az elkészítési utasításokkal. Egyszerű, mégis örömteli ajándék, amely örömöt és boldogságot okoz.

Mason Jar keverékek

A Mason Jar keverékek sokoldalú ajándékok, ahol sütemények, brownie-k, levesek vagy akár palacsinták száraz hozzávalóit rétegezheted az üvegbe. Az üveget díszítheted egy szalaggal, és mellékelhetsz egy receptkártyát az elkészítési utasításokkal.

Szükséged van extra segítségre? Prezentáld házi készítésű ajándékaidat egyedi módon. Például tedd a süteményeidet egy gravírozott üvegbe, vagy kombináld a csokikeveréket egy személyre szabott bögrével. Íme néhány ötlet:

Fotóalbumok

Fotóalbumok

Képeslap

Képeslap

Sütis üveg

Sütis üveg

Csomagolópapír

Csomagolópapír

Középhaladó szintű házi készítésű karácsonyi ajándékok

Készen állsz arra, hogy egy szinttel feljebb lépj az ajándékozás terén az idei ünnepi szezonban? Fedezd fel ünnepi válogatásunkat középhaladó szintű házi készítésű karácsonyi ajándékokból, amelyek tökéletes egyensúlyt teremtenek a kreativitás és a kivitelezhetőség között.

Kézzel készített gyertyák

A kézzel készített gyertyák gyönyörű és személyre szabott ajándékok. Te választhatod ki az illatot, a színt és a formát, hogy megfeleljenek a megajándékozott ízlésének. A szárított virágok vagy gyógynövények hozzáadása még különlegesebbé teheti őket. Ezek a gyertyák meleg hangulatot teremtenek, és a karácsony után is élvezhetők.

Néhány tipp:

  • A viaszt 65 és 85 Celsius-fok között öntsd az üvegbe, hogy elkerüld a repedéseket vagy lyukakat.
  • A viasz olvadáspontja a választott viasz típusától függ. Olvasd el figyelmesen az utasításokat, mielőtt elkezdenéd!
  • A legtöbb illóolajat és illatanyagot 5-10% arányban használják, de olvasd el az illatok címkéit a tökéletes mennyiség érdekében.

Csináld Magad scrapbook

A Csináld Magad scrapbook hasonlít az egyedi fényképalbumhoz, de több kreativitást és személyre szabhatóságot enged. A fényképek mellett tartalmazhat jegyeket, leveleket, kézzel írt jegyzeteket is. Díszítsd az oldalakat matricákkal, washi szalaggal és más kreatív kellékekkel, hogy egyedi, emlékekkel teli ajándékot készíts.

Csináld Magad terráriumok

A Csináld Magad terráriumok kis, önállóan működő kertek, amelyek minimális gondozással is életben maradnak beltérben. Készíthetsz egyet úgy, hogy talajt, köveket és kis növényeket, például pozsgásokat rétegezel egy üvegtartályba. Szép és kevés karbantartást igénylő ajándékok, amelyek tökéletesek arra, hogy egy kis zöldet vigyenek bármilyen térbe.

Karácsonyi díszek

A házi készítésű karácsonyi dísz szórakoztató és ünnepi ajándékötlet. Készíthetsz díszeket fából, agyagból vagy filcből, és díszítheted őket festékkel, csillámmal vagy szalagokkal.

Egyedi gyertyatartók

Az egyedi gyertyatartókat üvegedényekből, fából vagy agyagból is készítheted. Díszítheted őket festékkel, vagy akár dekupázzsal.

Haladó házi készítésű karácsonyi ajándékok a tapasztalt kreatívoknak

A Csináld Magad szakértői számára itt van néhány ötlet, amelyek tükrözik szakértelmedet és a művészet iránti szenvedélyedet.

Házi készítésű lekvárok

A házi készítésű lekvárok finom és figyelmes ajándékok, amelyek a szezonális gyümölcsöket mutatják meg. Készíthetsz lekvárokat különféle ízekben, például eper, málna vagy őszibarack, és szép üvegekbe csomagolhatod őket egyedi címkékkel.

Illatos szappanok

Egy olvasztásos és öntéses szappanalap segítségével hozzáadhatsz illóolajokat, színeket és bőrradírozó anyagokat. Miután a szappan elkészült, becsomagolhatod papírba vagy textilbe. Ez egy nagyszerű ajándék, amit nagy mennyiségben is elkészíthetsz.

Házi készítésű likőrök vagy párlatok

A szeszes italok ízesítése, például vaníliával, bogyós gyümölcsökkel vagy fűszerekkel, kreatív ajándékötlet felnőttek számára. Vodkát, whiskyt vagy rumot is használhatsz alapként, és néhány hétig hagyd állni. A házi készítésű likőr egy díszes üvegbe csomagolva máris fogyasztható vagy megosztható az ünnepi összejöveteleken.

Kézzel készített ékszerek

Fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk, karkötők… Rengeteg lehetőség van a Csináld Magad ékszerekre. Az idő és az erőfeszítés, amit az elkészítésébe fektetsz, még különlegesebbé teszi az ajándékot.

Festett vászontáskák

Vásárolhatsz sima vászontáskákat, és textilfestékkel készíthetsz rájuk dizájnt, idézeteket vagy mintákat, amelyek tükrözik a megajándékozott személyiségét.

Ha nem érzed magad elég ügyesnek ahhoz, hogy saját kezűleg készíts ajándékot, mindig kombinálhatod a kreativitást, hogy egy gyönyörű dizájnt készíts egy már meglévő, személyre szabott karácsonyi ajándékhoz. Tekintsd meg személyre szabott ajándékötleteinket:

Vászontáskák

Vászontáskák

Ékszerek

Ékszerek

Gyertyák

Gyertyák

Karácsonyfa dísz

Karácsonyfa dísz

Poharak

Poharak

Wellness ajándék

Wellness ajándék

Karácsonyi harisnya

Karácsonyi harisnya

Blog

Blog