Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A 45 éves házassági évforduló elérése rendkívül különleges mérföldkő, ahol a szerelmet, elkötelezettséget és partnerséget ünnepeljük. A 45. házassági évforduló, más néven zafír esküvő, egy idő a megbecsülésre és ünneplésre, hogy visszatekintsünk az összes emlékre, amit együtt megéltünk, és előretekintsünk azokra az évekre, melyeket még tele szeretettel és kalanddal fogunk eltölteni. Ehhez a mérföldkőhöz természetes, hogy tökéletes ajándékot szeretnél találni.

A zafír házassági évforduló

A zafír évforduló szimbolizálja a hűséget, bölcsességet és stabilitást, éppen úgy, mint a kék zafír. A szerelmetek csak erősödött az évek során, és gazdag kincsestárat gyűjtöttetek össze együtt. Ez az évforduló arra szolgál, hogy megünnepeljétek, hogy milyen messzire jutottatok egy párként, és mennyire törődtök még mindig egymással. Ez az idő arra szolgál, hogy együtt visszatekintsetek az átélt gyönyörű pillanatokra, és hálásak legyetek azért a szeretetért és odaadásért, amit egymásnak adtatok.

A zafír házassági évfordulónak nincsenek meghatározott hagyományai, ami azt jelenti, hogy teljesen sajátotokká tehetitek. Talán egy romantikus vacsorát szeretnétek kettesben, visszaemlékezve és felköszöntve azt a szerelmet, ami még mindig összeköt titeket. Vagy talán megosztanátok ezt a különleges pillanatot a családdal és barátokkal. Hívjátok meg őket egy informális összejövetelre, vagy rendezzetek egy kis bulit az ünneplésre. Engedjétek, hogy ez a zafír évforduló a szeretetről, boldogságról és háláról szóló idő legyen.

Fényképes ajándékok

Fényképes ajándékok

Csokik és cukorkák

Csokik és cukorkák

Fotóalbumok

Fotóalbumok

Italok és üdítőitalok

Italok és üdítőitalok

Egyedi ajándékötletek a 45 éves házassági évfordulóra

Egyedi ajándékot keresel a 45. házassági évfordulóra? Rengeteg olyan ötlet van, amelyek jelentéssel bírnak és egyediek.

  • Egy személyre szabott üveg bor egy fényképpel rólatok és hozzá illő poharakkal tökéletes gesztus lehet. Írj rá egy szép üzenetet, hogy örök emlék legyen ez a mérföldkő.
  • A tea szerelmeseinek a fa teásdoboz tökéletes ajándék. Tegyétek különlegessé a nevetek vagy egy szöveg hozzáadásával a dizájnhoz.
  • Már sok mindent megcsináltatok és átéltetek együtt? Akkor lehet, hogy a Hadikönyv lenne egy szép ajándék. Új lendületet ad a kapcsolatnak és inspirációt nyújt, hogy még több dolgot tegyetek együtt. A mókás csatákkal játszva még jobban megismeritek egymást ennyi év után. A pár megítéli egymás teljesítményét, és minden csata után együtt döntenek a győztesről. Tegyétek személyessé az ajándékot a nevek, egy üzenet és egy fénykép hozzáadásával.
  • Mindketten a sajt szerelmesei vagytok? Akkor ne keressetek tovább. Adjatok bambusz sajttálat ajándékba sajtkéssel együtt. Véssétek bele a neveket a fába, hogy az ajándék valóban egyedi legyen.
  • Szerettek együtt pihenni? Akkor adjatok egymásnak egy szép vastag fürdőköpenyt ajándékba. Nagyszerű relaxáláshoz és felmelegedéshez. Írjátok rá a nevetek és tegyétek teljesen a magatokévá.
  • Szerettek főzni? Vagy igazán szeretitek a jó nagy adag sót és borsot az ételeitekben? Akkor egy só- és borsdaráló készlet igazi látványosság a konyhában. Írjátok rá a neveket a szórókra, és tegyétek teljessé a konyhátokat.
  • Az igazi édesszájúaknak szuper móka lehet a saját üvegedényük az egyedi feliratukkal. Természetesen sokkal többet is tarthat benne, mint csak édességet, és nagyszerűen mutat a konyhában.
  • Az igazi puzzlerajongóknak egy házilag készített kirakós nagyon egyedi lehet. Adjátok hozzá a legcukibb közös fotótokat a szerkesztőben, és órákon át tudtok játszani vele!
  • A csokoládé mindenkit boldoggá tesz. A személyre szabott csokoládéitok egy fényképpel biztosan örömet okoznak. A kedvenc fotótokkal különlegessé teszitek a közös falatozást a csokiból.
  • Közös utazásra készültök hamarosan? Egy személyre szabott kézipoggyásszal még élvezetesebb lesz az élmény. Egy saját tervezésű bőrönd praktikus lehet, hogy mindent kéznél legyen és rendezett maradjon, valamint mindig felismerhetitek a saját bőröndötöket a repülőtéren.

Hogyan ünnepeljétek a 45. házassági évfordulót a nap során?

Vágjatok bele, és tegyétek különlegessé a 45. házassági évfordulót egy olyan egyedi módon, amelyet nem hamar felejtesz el. Gondoljatok arra, hogyan szeretnétek megünnepelni az évfordulót. Talán egy romantikus vacsora kettesben? Vagy egy családi találkozó a kedvenc helyeteken? A lehetőségek végtelenek.

Egy remek módja annak, hogy tisztelegjetek az évforduló előtt, hogy megterveztek egy "emlékezés napot". Újraélhetitek az esküvőtöket hasonló tevékenységekkel. Tartsatok egy mókás fotózást, hogy megörökítsétek újra a felejthetetlen pillanatokat!

Egy másik szórakoztató és egyedi módja az évforduló ünneplésének, hogy felakasztotok egy bekeretezett fényképet rólatok kettőtökről. Talán van egy kedvenc fényképetek, akkorról amikor éppen csak megházasodtatok. Keretezzétek be ezt a fotót stílusosan, és akasszátok fel egy szép helyre otthonotokban. Minden alkalommal, amikor elhaladtok a kép előtt, felidézi majd az együtt eltöltött csodálatos évek emlékeit.

A szenvedélyeitek és érdeklődéseitek függvényében, egy különleges utazásra is mehettek ünnepelni. Elutazhattok arra a különleges helyre, amit mindig is meg akartatok látogatni, vagy régóta nem jártatok ott. Ez lehet az a hely, ahol találkoztatok, a nászút helyszíne, vagy egy olyan hely, amely nagyon kedves számotokra.

Bármi legyen is a választásotok, az a fontos, hogy tükrözze az együtt eltöltött életeteket és szerelmeteket. Ünnepeljétek ezt a különleges napot olyan módon, amely tiszteletben tartja az emlékeiteket és új, csodálatosakat teremt.

Virágok

Virágok

Ékszerek

Ékszerek

Fa teásdoboz - 2 pohár és tea

Fa teásdoboz - 2 pohár és tea

Köntösök

Köntösök

Párnák

Párnák

Kínálótálak és vágódeszkák

Kínálótálak és vágódeszkák

Poharak

Poharak

Blog

Blog