Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egy évtizednyi házasság! A 10. házassági évforduló sok pár számára figyelemre méltó mérföldkő. Ez az évforduló elegendő ok arra, hogy megünnepeljétek az egymás iránti tartós szeretetet. 10 évnyi közös pillanatok, kalandok és emlékek után, tele magaslatokkal és mélypontokkal, ez tökéletes alkalom arra, hogy megünnepeljétek az együtt töltött időt. De mit adhatsz ajándékba a 10. házassági évfordulóra? Milyen hagyományok és szokások kapcsolódnak az úgynevezett alumínium esküvőhöz? És hogyan ünnepelhetitek meg ezt a mérföldkövet párként? Itt vagyunk, hogy adjunk néhány ötletet és inspirációt egy személyre szabott 10. házassági évfordulós ajándékhoz. És adunk néhány javaslatot arra is, hogyan tehetitek a közös életetek ezen évfordulóját egy nagyon különleges nappá.

10. házassági évforduló: történelem és szokások

Különféle szokások és hagyományok vannak, amelyeket a pár együtt ünnepelhet az ólom esküvőjükön. Eredetük a középkorig nyúlik vissza, amikor először dokumentálták a házassági évfordulókat. Akkoriban 10 év házasság túlélése nagyon jelentős esemény volt, amely az erőt és a sikeres partnerséget szimbolizálta. Az alumínium (vagy ólom) az évforduló szimbóluma, és stabilitást, tartósságot és rugalmasságot jelent. Végül is ezek azok a tulajdonságok, amelyek sikeressé teszik a házasságot.

Eredeti ajándékok a 10. házassági évfordulóra

Akik 10 évet töltöttek együtt, biztosan nagyon jól ismerik a partnerüket. Ennek ellenére néha nehéz lehet megfelelő ajándékot találni az évfordulókra. De mivel ismered a partnered preferenciáit, érdeklődési körét és szükségleteit, így a 10. házassági évfordulós ajándékot ennek megfelelően alakíthatod. Mivel ez az évforduló valami nagyon különleges, ezért használhatsz egy személyre szabott ajándékot, hogy hangsúlyozd partnered különlegességét és egyediségét. Legyen szó közös emlékfotóról, egy üzenetről, amit csak ti ketten értetek, vagy a neveitekről. Az ajándékok személyre szabásának lehetőségei szinte végtelenek. Egy szívből jövő, személyre szabott 10. házassági évfordulós ajándék megmutatja partnerednek a szeretetedet, megbecsülésedet és ragaszkodásodat.

Csokoládé

Csokoládé

Puzzle

Puzzle

Ékszerek

Ékszerek

Kulcstartó

Kulcstartó

Hagyományos ajándékok a 10. házassági évfordulóra

Ha hagyományos ajándékot keresel a 10. házassági évfordulóra, választhatsz egy olyan ajándékot, amely a szolidaritást és a szeretetet szimbolizálja. A ónból, alumíniumból vagy fémből készült ajándékok is népszerűek, mivel az évfordulót szimbolizálják. Így nem meglepő, hogy a személyre szabott ékszerek hagyományos 10. házassági évfordulós ajándékok. A nyakláncaink, medáljaink és karkötőink széles választékában biztosan, hogy mindenki talál valamit. Különböző formák közül választhatsz a medálokhoz, legyenek azok téglalap alakúak, négyzet alakúak, kerek vagy szív alakúak. A forma és a méret függvényében gravírozhatod őket egy fotóval, a neveitekkel, egy jelentős dátummal vagy egy kis üzenettel.

Személyre szabott ajándékok partnerednek

Ha inkább egy élményt szeretnél ajándékozni (például egy rövid kirándulást, wellness hétvégét vagy más kalandot), adhatsz hozzá egy személyre szabott üdvözlőkártyát. Más személyre szabott ajándékok is nagyszerű ötletek lehetnek kiegészítő ajándékként, például egy gravírozott vagy fotós kulcstartó. Ha egy különleges élményre szóló utalványt tervezel, kombinálhatod egy személyre szabott csokoládé dobozzal, egy csokoládé puzzle-el vagy egy plüssállattal, amin a fotótok van.

Az otthon kényelméért rajongóknak

Ha szeretsz csendben és nyugalomban otthon lenni, biztosan élvezni fogod a kényelmes kiegészítőket vagy a szép dekorációkat. Fotócsempéink vagy egy vászon kiemelhetik a közös pillanatokat. Egy fotó puzzle vagy egy fotóalbum is nagyszerű ötlet lehet. A fotóalbum lehet egy visszatekintés az elmúlt évtized történetére. Egy puha takaró, amelyen közös fotóitok vannak, vagy egy puha fürdőköpeny, amelyre a neveteket hímeztétek, remek ötlet a meghitt estékre kettesben. Egy falióra vagy egy lábtörlő is népszerű dekoráció, amelyeket könnyedén személyre szabhatunk fotókkal vagy egy jelentőségteljes üzenettel szerkesztőnkben.

A kalandvágyóknak

Ha szerettek együtt utazni, sokat utaztok vagy aktívan szeretitek tölteni az időt, akkor hatalmas választékban találhattok megfelelő ajándékokat. Személyre szabott vizes palackjaink vagy termosz bögréink tökéletesek útközben. Ezeket az utazásokról vagy közös pillanatokról készült fotókkal személyre szabhatod. Egy strandtörölköző hozzá illő papuccsal szintén szórakoztató ajándék a 10. házassági évfordulóra a következő nyaralásra. Ha sokat utaztok, személyre szabott bőröndünk vagy gravírozott bőr neszesszerünk lehet a tökéletes ajándék.

Fotóalbumok

Fotóalbumok

Polár takarók

Polár takarók

Vászonkép

Vászonkép

Zokni

Zokni

A megfelelő ajándék partnerednek

Az ideális 10. házassági évfordulós ajándék egy férfi számára teljesen az ő preferenciáitól és érdeklődési körétől függ. Itt van néhány ötlet a tökéletes személyre szabott 10. házassági évfordulós ajándékhoz férfiaknak:

  • Zokni vagy boxeralsó a te fotóddal vicces és garantáltan felkelti a figyelmet.
  • Gravírozott grillező eszközök hozzáillő bőr köténnyel a következő kerti partira
  • Egy megfelelő vágó vagy tálaló deszka személyre szabott gravírozással a ház szakácsának

Ha még mindig azon tűnődsz, mi a megfelelő 10. házassági évfordulós ajándék egy nő számára, itt találhatsz inspirációt. Mert egy kis kényeztetés és élvezet mindig jól jön:

  • A nevével hímzett fürdőköpeny egy kényelmes vasárnap reggelre
  • Wellness szett kényeztetéshez
  • Bor szett gravírozott poharakkal
  • Egy elegáns bőr kézitáska gravírozással.

Egy felejthetetlen nap: a 10. házassági évforduló

Miután megtaláltad az egyedi ajándékot a 10. házassági évfordulóra, már csak a nap megtervezése marad hátra. Ez egy olyan nap, amelyet együtt szeretnétek eltölteni, és emlékeket alkotni közben a következő évtizedre. Egy romantikus kiruccanás egy helyre, amely különleges jelentőséggel bír számotokra, nagyszerű ötlet lehet. Egy romantikus vacsora, egy rövid kirándulás vagy egy pihentető wellness hétvége szintén nagyszerű ötlet lehet kettesben. Ez lehetőséget ad arra, hogy visszaemlékezzetek és tervezzétek a közös jövőtöket a 10. házassági évfordulótokon. Ha szeretnétek a szerelmeteket a barátaitokkal és családotokkal is megünnepelni, egy kerti parti lehet a tökéletes választás. Megújíthatjátok az esküvői fogadalmaitokat is, és új évtizedet kezdhettek, amelyben sok más szeretetteljes pillanatra számíthattok együtt.

Köntösök

Köntösök

Gravírozott borospoharak

Gravírozott borospoharak

Kínálótálak és vágódeszkák

Kínálótálak és vágódeszkák

Blog

Blog