Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Az első évforduló egy nagyon különleges mérföldkövet jelent egy pár életében. Kihangsúlyoz egy közös élményekben, felejthetetlen pillanatokban és kihívásokban gazdag évet. Az első évforduló alkalmat ad a párnak, hogy megünnepeljék ezt a lépcsőfokot és megerősítsék a köteléküket. A papíresküvő, mely néven szintén ismert az első évforduló, lehetőséget ad a párnak, hogy megírják közös történetük lapjait és telerakják anekdotákkal és emlékekkel.

Szeretnénk megosztani veled pár ötletet, hogy hogy találd meg az 1. évfordulós ajándékodat és milyen izgalmas programokkal ünnepelhetitek meg a szerelmeteket. Inspiraló ajándékötletektől fantasztikus tanácsokig, hogy felejthetetlen legyen a nap, mindent összegyűjtöttünk amit tudnod kell az 1. házassági évfordulóról. Úgyhogy merülj bele a szerelem és romantika világába, hogy teljes szívedből ünnepeld az 1. házassági évfordulódat.

Az 1. házassági évforduló: jelentősség és történelem

Hagyományosan az 1. házassági évfordulót papíresküvőnek nevezik, a kézzelfogható szimbóluma az első évnek házasként. A papír jelképezi a törékenységet és rugalmasságot amit az 1. év magával vonz. A papír a közös történet üres lapjait is szimbolizálja, amit majd együtt töltötök meg tapasztalattal és emlékekkel.

A papíresküvő története

Az úgynevezett papíresküvő a 19. századi Németországból ered. Abban az időben megszokott volt, hogy a házaspárok minden évet egy speciális anyaggal ünnepelnek aminek különleges jelentősége volt. Az 1. házassági évforduló a papíresküvő nevén terjedt el, és ezek után ezt választották, hogy jelképezze a házasság 1. évét. A törékenységen kívül a papír a rugalmasságot és új kezdeteket is jelképezi amiket az 1. évvel társítanak. Már akkor is a saját szerelmetek történetének a jelképe volt, amit most már közösen írtok. Egy hosszú utazás kezdete amin közösen vesztek részt. Az évek során ez a hagyomány elterjedt a világban és most már sok házaspár ünnepli szerte mindenhol.

Hagyományos és eredeti ajándékok az 1. házassági évfordulóra

Az 1. házassági évforduló egy tökéletes alkalom, hogy megmutasd az elismerésed és szereteted a partnered iránt. Hagyományosan papír ajándékokat szokás adni, hogy megünnepeljétek a papíresküvőt. Klasszikus ajándéknak számít a kézzel írt szerelmes levél vagy egy vers. Egy fotóalbum, mely bemutatja az első év tapasztalait és kalandjait szintén jó ötlet lehet.

Akik eredeti házassági évfordulós ajándékot keresnek választhatnak egy személyre szabott naplót vagy bakancslistán lévő könyvet. Ilyen típusú ajándékok egy modern csavart hoznak a hagyományba. Más értelmezései ennek a hagyománynak szintén lehetnek könyvek, koncert jegyek vagy egy voucher egy közös kalandhoz. Ezek tökéletes ajándékok az 1. házassági évfordulóra. Ha te magad akarod készíteni az ajándékot az 1. házasségi évfordulóra, akkor választhatsz egy kuponkönyvet és sok apró ajándékkal rakhatod tele. Akár kényeztető masszázs, reggeli az ágyban vagy egy romantikus piknik, a fantáziád szabadon szárnyalhat.

Fotóalbum

Fotóalbum

Fehér bögre

Fehér bögre

Fa vágódeszka

Fa vágódeszka

Moët et Chandon pezsgő ajándékcsomag

Moët et Chandon pezsgő ajándékcsomag

Személyre szabott ajándék ötletek

A személyre szabott 1. házassági évfordulós ajándékhoz rengeteg különböző szemyélre szabott dologból választhatsz. Egy személyre szabott mementó, mint ajándék megmutatja a partnerednek a közösen átélt élmények iránti szereted és megbecsülésed. A terméktől függően választhatsz fotókat a közös élményekről, egy személyes üzenetet, a neveiteket vagy egy szellemes mondást amit személyre szabsz. A fáradozás és a személyre szabás választása az 1. házassági évfordulóra szintén megmutatja a párodnak, hogy mennyire szereted őt. A következő termékekből választhatsz például:

  1. Csoki ajándék: Akár egy tábla vagy egy tábla és csoki puzzle, a csoki rajongók számára kínált választékunk óriási.
  2. Csokoládé doboz: Szép dobozok különböző alakokban a saját fotóddal vagy egy személyes üzenettel határozottan megragadják a figyelmet.
  3. Fotó ajándékok: Fotós csempékből és vásznakból a hógömbökig a fotóddal, rengeteg lehetőséged van, hogy megteremtsd a hangulatot.
  4. Textilek: a fotós plédjeink és párnáink tökéletes az összebújós estékre a kanapén és a személyre szabott strandtörölköző tökéletes ajándék lehet a következő nyaralásra.
  5. Tartók: Akár a bögréink, thermoszaink vagy a személyre szabott vizespalackjaink, ezek az ajándékok jól jönnek a mindennapi életben.
  6. Praktikus: Ha ötvözni szeretnéd a gyönyörűt a praktikussal, választhatsz egy faliórát fotóval vagy egy praktikus vászontáskát.
Négyzet alakú praliné

Négyzet alakú praliné

Fali dekoráció

Fali dekoráció

Vörösboros pohár

Vörösboros pohár

Fényképes falióra

Fényképes falióra

A tökéletes 1. házassági évfordulós ajándék a férjnek

Hogy megtaláld a tökéletes 1. házassági évfordulós ajándékot a férjednek, fókuszálhatsz az érdeklődési körére és személyiségére. Imádja a veled és barátokkal való grillezést? Akkor a grillezős kesztyűink, személyre szabott grill étkészlet vagy jó minőségű grillkötény bőrdíszítéssel tökéletesek számára. Gyönyörűen gravírozott ajándékok, például a névjegytartó szintán fantasztikus ajándékötlet egy férfi számára az 1. házassági évfordulóra. A sport és sör szerelmeseinek egy rekesz sör egy fotóval jópofa ötlet lehet. Gémerek élvezni fogják a személyre szabott egéralátétet és egy pár papucs praktikus ajándék lehet a következő nyaralásra. Akár férfinak, akár nőnek akarod adni az 1. házassági évfordulós ajándékot, a legfontosabb, hogy szívből jöjjön.

A megfelelő ajándék az 1. házassági évfordulóra a feleségnek

Ha a megfelelő ajándékot keresed a feleséged számára az 1. házassági évfordulótokra, gondolj a preferenciáira, hobbijaira és személyiségére. Meghitt vasárnapokra egy csodaszép köpeny a nevével különleges reggeli üdözlet lehet. Egy személyre szabott tárcával vagy kulcstartóval mindig a táskájában fogja hordani a szerelmedet. Ha szeret kertészkedni a kertben vagy az erkélyen, a virágmag bomba eredeti ajándék lehet. Egy plüss a fotóddal szintén figyelmes ötlet, főleg ha elutazik. Meghitt boros estékre személyre szabhtasz borospoharakat és üvegeket.

A nap maga: Ötletek az 1. házasségi évfordulóra

Most, hogy megtaláltad a tökéletes ajándékot a partnerednek és közeleg a nap, gondolkodj el magán a napon. De tulajdonképpen pontosan hogyan ünnepelheted meg az 1. házassági évfordulódat? Egy alkalom arra, hogy különleges közös emlékeket gyártsatok, csodás pillanatokat éljetek meg és megünnepeljétek a szerelmeteket. Álljon itt pár javaslat és ötlet:

  • Egy romantikus piknik a tengerparton, a parkban vagy egy réten az erdőben
  • Egy látogatás a kedvenc éttermetekbe vagy a helyre ahol először találkoztatok
  • Egy relaxáló nap otthon egy kényeztető programmal
  • Egy bicikliút vagy kirándulás vidékre
  • Egy wellness nap a spa-ban, hogy relaxáljatok

A legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat együtt és élvezzétek a közösen eltöltött időt. Használjátok ki a lehetőséget, hogy együtt pihenjetek és megerősítsétek a kötődéseteket.

BBQ készlet bőrhuzatban

BBQ készlet bőrhuzatban

Üdvözlőlap

Üdvözlőlap

Női köntös

Női köntös

Blog

Blog